Elérhetőségek

PLC SYSTEM Kft.

9700 Szombathely,
Szily János u. 38.

Telefon: +36-70-392-1709

Bemutatkozás

Cégünk 2000 januárjában alakult, az ipari automatizálás és irányítástechnika területén tervezési, gyártási és üzemeltetési tevékenységet végez.

Komplett megoldást nyújtunk a probléma felmérésétől a tervezésen, kivitelezésen és üzembe helyezésen keresztül az üzemvitel során fellépett problémák megoldásáig. A legegyszerűbb relés vezérlésektől a korszerű PLC-SCADA rendszerekig vállaljuk projektek megvalósítását. Technológiai ismeretek birtokában -fa-, elektronikai- és élelmiszeripar- már a rendszer tervezés mérnöki tevékenysége során támogathatjuk a felhasználót.

A vállalkozás már megalakulása óta végez üzemeltetési tevékenységet, amely -támaszkodva a munkatársak korábbi tapasztalataira- garanciát jelent a felhasználóbarát, könnyen kezelhető, stabil működésű berendezések kialakítására.

Célunk a megrendelőkkel hosszú távú, partneri kapcsolat kialakítása, igényeik minél magasabb szintű kielégítése. Széleskörű tevékenységünk megfelelő hátteret biztosít partnereink részére a fejlett technológiák bevezetése és alkalmazása ill. a napi megbízható működés területén is.

Stratégiai partner:
Partnercégünk, az ALFA-MONT 97 Kft. számára szállítórendszerek, egyedi gépek komplett villamos tervezését, kivitelezését végezzük.

 

Németh Zoltán János
ügyvezető
+36-70-392-1709
zoltan.nemeth@plcsystem.hu

Németh Tamás
ügyvezető
+36-70-392-1679
tamas.nemeth@plcsystem.hu

 
Megosztás
PLC SYSTEM Kft. - Magyar